Naisia nakuna

Valikko

Naisia nakuna

Eroottisia tekstejä herkku

eroottisia tekstejä herkku

Tero uskoi halkeavansa kun kulli työntyi sisälle sentti sentiltä ja alkoi taas huutaa. Pillunnuoleminen oli molemmille antoisaa, mutta pyllynnuolemisesta, pakottamisesta tai piiskaamisesta ei tullut mitän, koska Tiina pelkäsi koko ajan satuttavansa Teroa. Tero ihmetteli hetken, koska dildo ei tuntunut ensin mitenkän epämielyttävältä, Antin kullikin oli sitä suurempi. Vähitellen Anttikin tuntui joustavammalta. Naituaan jonkun aikaa Antti laukesi raivoisasti ja mylvien vänsi Teron pätä eri suuntiin, mutta ei pästänyt Teron korvista irti. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Tero loikki portaat ylös hetkessä, huomatakseen, että portaiden yläpässä oleva ovi oli lukossa. Saatanan Pimpsa teki pahan virheen rimpuillessaan jälleen. Jore teki ikän kuin naimaliikettä kielellän työntäen sitä sisän ja ulos, kasvoillaan irstas irvistys.

Munamankelin Selässä, jo valmiiksi ihonmyötäinen keltainen ajopaita oli suorastaan liisteröitynyt hänen vartaloonsa kiinni paljastaen treenattujen rintalihasten ja vatsalihasten muodot. Antti halusi, että Tero oppii tietyt temput niin hyvin ja intohimoisesti, että jatkossa Antin ei tarvitsisi enä mainita asiasta. Vähitelleen Antti alkoi työntä kaikkia viittä sormea Teron pyllyyn. Sun pyllysi heilahteli mukavasti tossa iskujen mukana. Antti laskeutui Teron vatsan pälle he olivat siis vatsakkain ja alkoi työntä kulliaan Teron pyllyyn.

Remmit olivat niin korkealla, että Tero joutui roikkumaan katosta. Tämä ei Teron mielestä pitänyt lainkaan paikkansa, Tero oli normaalia laihempi ja peppu oli pikemminkin hoikka ja kiinteä. Antti jatkoi ja siirtyi Teron taakse. Tätä he harrastivat usein kun Antti oli väsynyt. Tero teki parhaansa, mutta Antti ei ollut tyytyväinen ja alkoi vetämän Teron korvia: Ime kunnolla, Pillu, ime! Nyt koittaa se, mitä varten sä elät: aion panna sua pyllyyn; sä levität sen mun käyttön ja annat mulle sitä antaumuksella, onks selvä? Kullien hankaaminen toisiinsa tuntui kuitenkin iljettävältä. Pidetän uus sessio tossa parin tunnin pästä.

Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan. Ne eivät vähentäneet Teron innostuksensekaista hermostusta. Pian alkoivat raipaniskut viiltä Teron pyllyä. Iskut tulivat aina eri puolille Teron ruumista. Yhtenä päivänä Antti vei Teron käytävässä olevaan huoneeseen, missä Tero ei aikaisemmin ollut käynyt. Muutaman viikon pästä seurustelun alettua, Tiina ja Tero olivat rakastelleet. Vielä silmikko pähän, ja olin valmis kohtaamaan seksiseuraa etsivän leidin.". Tero kuitenkin oppi muuten kaikki temput varsin nopeasti. Tero sai ryntäillä eri puolille huonetta yrittäen väistä Saken seuraavaa iskua.

Miesten Kesken, hän vaikutti muutenkin jotenkin positiivisella tavalla erilaiselta kuin tavallinen heteromies - hän oli herkempi ja hänen sanavalintansa poikkesivat tavallisesta kadulla vastaantulevasta tahvosta. Nyt näytä pyllyreikä, levitä sitä mulle. Tero oli täysin avuton. Jo mennessän Tero mietti, että miten tältä päsisi pois samana päivänä tai edes sunnuntaina, kun jo maanantaina olisi luentoja, mutta siinä vaiheessa Tero oli jo niin innostunut, että unohti asian. Tuottoisa Myyntitapaaminen, martti oli jotenkin aivan sietämättömän kiinnostavan näköinen.

Tero otti tähän Anttiin yhteyttä sähköpostitse ja sai pian vastauksen. Tämän sivun listausta on päivitetty viimeksi.4.2018. Remmeissä olevat kädet olivat jo aivan puutuneet ja haarojen pitäminen levällän oli aina vain vaikeampaa. Mitä ihmettä kysyi Tero heikolla änellä tästä lähtien sä tottelet heti kun mä sanon, tai sä kadut Antti karjui hei, eiks meidän pitäisi sopia ensin pelisännöistä? Antti oli raiskannut sen jo niin usein. Homman jälkeen Antti oli silminnähden tyytyväinen ja totesi: Sähän opit nopeammin kun mä uskoin. Käsiraudoissa, ja jalat kahlittuna ei muutenkaan olisi pystynyt vastustamaan paljon vahvempaa Anttia.

..

Tero totteli, lähestyi Joren pullistelevia alushousuja ja alkoi nuoleskelemaan. Mä toivon, että sä ymmärrät kuinka kiltti mä oikeesti oon. Siihen hän kuitenkin sekoitti spermaa jota oli valunut lattialle ja jota vielä oli jonkun verran pyllyvaossa. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi. Tämä tarina sisältä miesten välistä seksiä, sadomasokistisia kohtauksia, seksiin pakottamista ja väkivaltaa.

Tero oli usein haaveillut että alistaja olisi selvästi vahvempi ja isompi, että asetelma oli todellisempi. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun. Molemmat alkoivat usein kokeilun jälkeen nauraa, mutta todellisuudessa Tero oli turhautunut ja se alkoi vaivata hänen mieltän. Antti sammutti dildon ja otti sen pois Teron pyllyreijästä. Sakke nai aina rajusti ja työnsi ohuehkoa mutta pitkä kulliaan aina niin syvälle kuin se upposi. Sähköposti, sähköposti (digi vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Tero yritti rimpuilla kun Antti lähestyi uhkaavasti, mutta se oli turhaa. Nyt Teroa alkoi todella pelottaa, ja samalla Antti sulki oven.

Pistetän pyllyyn vielä dildo yöksi. Antti seisoi jo portaiden alapässä raivoisa ilme kasvoillaan. Perillä oli melko iso, hyvin ylläpidetty talo ja useita muita rakennuksia. Jos ei tä homma suju, niin voidaan käyttä solmuruoskaa tiedätsä kuule mikä se on? Tero oli oppinut läksynsä, ja kovasta kivusta huolimatta avasi suunsa. Tero olikin jo pelännyt, että tämä saattaisi olla vielä edessä, mutta nyt kun se oli selvä, hän vasta tajusi mitä se merkitsi tulla raiskatuksi pyllyyn. Peloissaan Tero oivalsi vihjeen ja alkoi nuolla eri puolilta, kunnes kulli oli kokonaan kiihottunut. Antin kiinteä ja karvainen perse tuoksui voimakkaasti; peppuaukko haisi. Saken mielirangaistuksia oli laittaa Teron pähän säkki, niin että Tero ei nähnyt mihin seuraava isku osuisi.

Herkku net tarina pillun nuolemista

Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Kipujen turruttamana ja itkien, Tero levitti pakaroitaan Antille ja pian Antin kulli sojotti kohti Teron pyllyä. Peloissaan Tero totteli nopeasti. Tero jäi makaamaan huoneeseen. Sitten Antti työnsi kiihottuneen kullinsa Teron pyllyyn. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. Tämän jälkeen Antti piti kulliaan Teron suussa vielä pitkän niin että jokainen pisara jäi sisän. Älä kuule tee mitän tyhmä enä. Eroottisia tekstejä herkku

Galleria alastonkuvat eroottisia valokuvia

CHAT NUPPI NET HERKKU QUN TELE

13 vuotiaan pillu herkku pillu

Antti kuitenkin otti Teron leuoista lujasti puristaen kiinni ja känsi pän takaisin, niin että Tero rakastelua kuvina seksi treffi joutui katsomaan Anttia silmiin. Se ympäröi minut hetkeksi saaden levottoman tunteen herämän sisälläni. Ratsupiiskan jättämät jäljet ja hirveä kipu kuitenkin muistuttivat tapahtumien todellisuuudesta. Tero ei pystynyt estämän kyyneliän. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista. Koska Tero oli hyvin janoinen, hän joi veden ja sperman nopeasti pahemmin maistelematta.